Броени дни след като обяви, че е най-щастливата жена на света, Дженифър Лопес предизвика безпокойство сред милионите си фенове, след като изтри всички свои стари публикации в Инстаграм.

53-годишната певица също смени профилната си снимка с черен кадър.

Докато някои гледаха на странното прочистване на социалните медии като намек за предстоящо съобщение, други споделиха загрижеността си за изпълнителката на хито "Jenny From The Block", пише "Daily Mail".

Когато феновете на Джей Ло, 227 милиона, влязоха в Инстаграм в сряда сутринта, бяха шокирани, че акаунтът на певицата е напълно празен. Предишното й съдържание остава видимо на официалните й страници в Twitter, Facebook и TikTok, но всички профили са с черен кръг на мястото за снимка.

Обикновено, когато знаменитости изберат да прочистят акаунта, това означава, че са готови да променят марката си или да обявят голяма новина.

"Тя определено е на път да съобщи нещо огромно! Няма за какво да се притеснявате, хора", настоява фен.

"Толкова странно, че Джей-Ло на практика изтри своя Инстаграм. За какво става въпрос?", написа друг в Twitter, което означава, че певицата е решила да изтрие само снимките си от Инстаграм. "Страшно е", отбеляза трети, докато четвърти фен споделя: "Притеснявам се за Дженифър Лопес"

Друг добавя: "Тя изтри всичките си сватбени снимки и всички снимки с Бен!".

По-рано тази седмица тя публикува романтично видео, показващо как гушка съпруга си Бен Афлек в TikTok, което също беше споделено в нейния акаунт в Инстаграм.

Embed from Getty Images