Преди близо месец се появи новината, че актрисата Радина Кърджилова е бременна от приятеля си и баща на по-големия ѝ син Христо - актьора Деян Донков. Хубавата вест тогава бе коментирана от бащата на Радина - Христо Кърджилов.

Стана ясно също така, че и второто дете на двойката и трето за Деян Донков, който има и по-голям син Деян, отново ще бъде момче.

До този момент обаче Радина Кърджилова не бе споделяла кадри, на които да се вижда корема ѝ, макар че често се снима със сина си Христо и споделя фотографии от моментите им заедно в Инстаграм.

Преди часове обаче актрисата публикува нова снимка, на която ясно се вижда вече добре оформеното ѝ бременно коремче, върху което малкият Христо грижливо е поставил своята ръчичка.

Вижте кадъра >>

Под снимката много от последователите на Кърджилова ѝ честитят и ѝ пожелават лека бременност.

В същото време колежката и съименничка на Радина Кърджилова - Радина Думанян, показа свои снимки в доста напреднала бременност. Тя стана известна с ролята си на д-р Биляна Захариева в сериала "Откраднат живот". В началото на септември тя обяви радостната новина, че очаква първото си дете с пост в своя Инстаграм профил. Сега Думанян е публикувала няколко кадъра в социалната мрежа, на които се вижда, че вече се намира в крайните седмици от бременността си.

Вижте тази публикация в Instagram.

#bigmamascandal

Публикация, споделена от Radina Dumanyan (@radinadumanyan) на

И шеговито е написала към една от тях:

"Удобство. И практичност", като е поставила кексче с крем върху порасналия си корем.

 

Радина Думанян

Снимка: Официален профил в Instagram