Актрисата Радина Кърджилова, която по принцип радва последователите си в Инстаграм със снимки от морето и от хубавото време, което прекарва със семейството си на плажа, сега е публикувала кадър, с който призовава хората да си стоят у дома.

Разбира се, тя е направила това по възможно най-прекрасния начин, пускайки снимка на нея и малкия ѝ син - Христо, на която и двамата се излежават на топло вкъщи.

Вижте кадъра >>

"Вкъщи с малък Сънчо. #stayhome", гласи посланието на Радина към снимката.

Радина е една от популярните български звезди, които напоследък призовават за изолация у дома и спазване на съветите на правителството хората да не се събират на публични места с цел да се ограничи възможността от разпространение на заразата от коронавирус.

И макар че актьорите са също силно засегнати от епидемията, тъй като те не могат да работят в момента, след като всички театри и киносалони са затворени, много от тях призовават почитателите си да приемат ситуацията сериозно и да си останат вкъщи.

Други български звезди, които отправиха наскоро подобни призиви, са Камен Донев, Георги Господинов, Теодора Духовникова, Виктор Бозинов, Диана Димитрова, Весела Бабинова, Диана Добрева, Наум Шопов и други.

А малкият Сънчо, който спи до Радина е нейният син Христо, който през юни тази година ще навърши 4 години. Христо е първо дете за актрисата и втори син за Деян Донков, с когото Кърджилова има връзка от 2011 г. Тримата често споделят снимки заедно, показвайки красивите моменти, които споделят като семейство.