Търг с костюми, реквизити, вещи, от цялостната кариера на Силвестър Сталоун, са организирали от Julien's Auctions на 5 декември. Той ще бъде в Бевърли Хилс, но има и опция за наддаване онлайн. За цени все още не се говори.

Предлагат се над 500 костюми, сувенири, франчайзите на филмите "Роки" и "Рамбо", "Непобедимите" и всички други блокбастъри с негово участие, както и награди, изящни бижута, мебели, аксесоари за пури и други луксозни артикули.

Снимка:Getty Images

Продават се и оригиналните ръкописни тетрадки на Силвестър Сталоун, пълни с идеи за развитие на историята за първите четири филма от класическата кино поредица "Роки", боксовите му ръкавици от Роки III, карта, удостоверяваща "Роки" като носител на титлата "Най-добър филм" на 34-ите годишни награди "Златен глобус" през 1977 г., боксовият предпазител, носен от Сталоун като Роки във филма от 1976 г . Търгуват се и колекция от ножове, колчан за стрели и лента за глава от "Рамбо:Първа кръв", мачете, часовник, чанта, ботуши, също от поредицата. Също така и костюм от Джани Версаче от "Съдия Дред" и шерифската униформа от "Cop Land".

 Преди това експонатите ще бъдат изложени в Mall Galleries в Лондон.