LL Cool J няма да участва в новогодишното шоу "New Year's Rockin' Eve" на Таймс Скуеър в Ню Йорк, което ще се излъчи по телевизия АВС, след като е дал положителен тест за Covid-19, съобщи "Billboard".

"Зная, че това ще разочарова милиони почитатели, но тестът ми се оказа положителен за новие коронавирус, което означава, че няма да имам възможност да пея и да участвам, както бе планирано", се посочва в изявление на рапъра до "Hollywood Reporter" и "Billboard".

"Бяхме готови и очаквах наистина с нетърпение да посрещна новата 2022 г. в родния ми град по специален начин, но засега само ще пожелая на всички здрава и щастлива Нова година. Най-доброто предстои", казва още изпълнителят.

Певицата Клои, която трябваше да изпълни в шоуто на Таймс Скуеър дебютния си сингъл "Have Mercy", също отпадна от програмата. В концерта на живо ще пеят Джърни и Керъл Джи, а с предварително записани изпълнения от Лос Анджелис ще се включат Ей Джей Ар и Дейзи дъ Грейт, Аврил Лавин и Травис Бейкър, Биг Бой и Слийпи Браун, Ди-Найс, Дон Омар и Енайо Гарсия, Монескин, Уан рипаблик и други, предава БТА.

Снимка: Getty Images

Били Портър ще води шоуто и ще отброи настъпването на Новата година за американците в централната часова зона, като ще се включи и с изпълнение от Ню Орлиънс, а Киара ще е водеща на партито в Лос Анджелис.