Рапърът, певец и автор на песни Поло Джи за втора поредна седмица е начело в класацията Хот 100 на "Billboard" за сингли, съобщи сайтът на изданието.

Изпълнителят запазва първенството си с парчето "Rapstar".

Дуото "Silk Sonic" в състав Бруно Марс и Андерсън Паак се изкачи от трета до втора позиция в чарта със сингъла "Leave the Door Open".

Канадският певец Джъстин Бийбър, който миналата седмица беше на четвърто място, се изкачи на трета позиция с парчето "Peaches", записано в сътрудничество с Даниъл Сизър и Гивион.

Челната петица в класацията Hot 100 на "Billboard" за сингли се допълва от рапъра Lil Nas X с "Montero (Call Me by Your Name)" и певица Дуа Липа с парчето "Levitating", записано в сътрудничество с рапъра DaBaby. Миналата седмица Lil Nas X и Дуа Липа заемаха съответно втората и шестата позиции в чарта.

Класацията на албумите на Billboard оглавява звездният проект "Slime Language 2" на студиото "Stoner Life Records" на Young Thug, пише БТА. На второ място е "Fearless (TaylorТs Version)" на Тейлър Суифт, следван от "Dangerous: The Double Album" на Морган Уолън.