Рапърката Меган дъ Стелиън каза, че човекът, който я е прострелял в краката миналия месец, е колегата й Тори Ланес, съобщи Асошиейтес прес.

"Да . . . Тори ме простреля. Ти ме простреля и пиарът ти и хората ти започнаха да лъжат в блоговете - заяви рапърката във видео, излъчено в Инстаграм. - Спри да лъжеш. Защо лъжеш. Не разбирам."

Представители на Ланес не отговориха на исканията за коментари.

Певицата, чието истинско име е Меган Пийт, обясни, че не е казала на полицията кой я е прострелял на 12 юли в Лос Анджелис, защото се е страхувала от съдебни мерки, а и за безопасността си.

Ланес е арестуван след инцидента по подозрение за притежание на оръжие и е освободен под гаранция.

От полицията заявиха, че случаят се разследва.

Меган и Ланес са били заедно в автомобил с още хора в момента на инцидента, след като са си тръгнали от парти. Певицата обяснява във видеото, че е имало спор и Ланес я е прострелял, когато тя се е опитала да си тръгне. Тя отрича преди това да го е ударила.

Меган дъ Стелиън бе отличена като най-добра хип-хоп изпълнителка и получи и наградата на публиката на наградите BET. Тя оглави класацията на Билборд за сингли с ремикса на "Savage" в сътрудничество с Бионсе, както и с "WAP" с Карди Би.