Красивата актриса Рая Белева се присъедини към звездния състав на най-актуалния сериал на НОВА ТВ "Клетката". Рая, която до момента е позната предимно в комедийното си амплоа, сега поема ролята на един силно драматичен образ - този на бившата съпруга на героя на Асен Блатечки.

"Може би много от зрителите очакваха от мен отново забавна роля", споделя тя, визирайки образа на леконравната тв водеща от сериала "Сутрешен блок", в който играеше редом до големия Тодор Колев. "Но "Клетката" е напълно различен и като сюжет, и като начин на снимане и съответно аз съм много по-различна от очакваното".

Вижте снимки на Рая >>

Макар в последните години изявите ѝ пред камера да не са така чести, актрисата се изявява в национален ефир всеки ден. Рая е една от най-популярните радиоводещи, а предаването ѝ "Power Request" по Radio Fresh! се радва на изключително висок рейтинг. Преди няколко месеца тя се присъедини и като един от главните подкастъри в иновативната подкаст платформа "RADIOCAST", където нейни гости са Катерина Евро, Иво Аръков, Алекс Алексиев, Весела Бабинова, Лили Гелева, Боряна Братоева и още от най-популярните арт имена.

Възторжените коментари от нейните почитатели в социалните мрежи не спират след всяко нейно радио предаване или подкаст, а феновете вече се опитват да разгадаят и каква ще бъде съдбата на героинята й в "Клетката".

Снимка: Мария Жечева