Джони Деп тези дни влезе в оборота на новините със съмнения, че има нова тръпка - възхитителна мистериозна дългокоса дама. Всички бързаха да научат коя е тя. 

Матилд Белтран е чаровницата с естествено червена коса, забелязана през уикенда в компанията на Джони Деп в Италия, съобщава "Daiy Mirror". 

Тя работи като асистент-режисьор във филмови продукции, а в случая била прикрепена към Деп, за да му помага с френския, тъй като той започва скоро снимки във филма "Jeanne du Barry". Холивудският майстор на незабравими роли този път ще е Луи XV. Историята е за дъщеря на шивачка, която става негова последна любовница. В главната роля ще бъде Майуен Льо Беско, която е и режисьор на филма. Това се счита за голямото завръщане на Деп, след като доста кино дейци му обърнаха гръб след разправиите с Амбър.

59-годишният актьор работи върху нови музикални и филмови проекти, откакто спечели делото си за клевета срещу бившата си съпруга Амбър Хърд.

Звездата от "Карибски пирати" накара феновете да се чудят дали е намерил нова любов, но изглежда, че тази връзка е "стриктно професионална" и няма планове за нов романс.

Матилд е негова учителка по френски, която му помага да усъвършенства езика преди да изиграе крал Луи XV. Защо обаче са се разхождали в Италия и дали наистина е толкова строго професионална връзката е трудно да се отгатне, тъй като любовта винаги е във въздуха. 

Матилд живее в Париж, родом е от Сен Мор де Фосе, работи като асистент-режисьор и продуцент и просто помага на Джони преди първия му филм след съдебната победа над Амбър, уверяват вътрешни източници. 

В неделя Джони и Матилд бяха засечени заедно на джаз фестивала в Умбрия в Перуджа, където актьорът свири на сет с Джеф Бек, към когото се присъедини на турне след приключване на съдебната сага с Амбър.

Embed from Getty Images

На следващия ден двойката беше видяна да пристига в град Гардоне Ривиера, където посетили спектакъл в имението Виториале.