По всичко личи, че бракът на Натали Портман преминава през сериозни сътресения, след като преди два месеца медиите гръмнаха с новината, че съпругът й Бенджамин й изневерява.

Това не бяха просто слухове, тъй като публикациите бяха подплатени и с папарашки снимки на балетиста и 25-годишната му любовница, на които двамата се целуват.

Близки до актрисата споделиха тогава, че тя била шокирана от разкритието, но не предприела драстични действия единствено, защото искала да предпази децата им. Самият Бенджамин пък правил всичко възможно да умилостиви съпругата си, молейки я за прошка.

Дали двамата в крайна сметка ще сложат край на брака си, засега не става ясно, тъй като екипът на Натали не дава яснота по въпроса. Тя обаче показа, че поне на този етап, съпругът й не е получил прошката й, появявайки се без сватбения си пръстен, който е с 4-каратов диамант, точно в деня, в който двойката празнува своята 11-а годишнина от брака си.

Натали Портман се появи на събитие в Сидни без сватбената си халка

Снимка: Getty images

Звездата от "Тор" беше специален гост на спортно събитие в Сидни, като присъстващите фотографи не пропуснаха да я заснемат. Именно от кадрите се видя, че халката й липсва.

Припомняме, че Натали Портман и съпругът й се влюбиха по време на снимките на филма "Черен лебед", като за играта си актрисата получи "Оскар" за главна женска роля. Те са родители на две деца.