Холивуд ще почете рокаджиите "Red Hot Chili Peppers", със звезда на Алеята на славата, съобщи БТА.

Звездата на изпълнителите на хита "Californication" ще бъде 2717-ата на прочутата алея в Холивуд. На церемонията по откриването й ще присъстват Джордж Клинтън, който продуцира албума на групата от 1985 г. "Freaky Styley", Уди Харелсън, Боб Форест, Никол Михалка.

Снимка: Warner Music

"Нашите родни момчета от Холивуд най-накрая идват да получат своята звезда на холивудската Алея на славата. Чакахме ги да се откъснат от натоварените си графици, за да присъстват на церемонията, и сме развълнувани да ги приветстваме в семейството на нашата Алея на славата", каза продуцентката на церемониите Ана Мартинес.

Снимка: Getty Images

Предстоящият албум "Unlimited Love" на ""Red Hot Chili Peppers" ще излезе на музикалния пазар на 1 април. Бандата планира световно турне в подкрепа на новата си тава, придружавана на различни етапи от изпълнители като "Строукс", "Хайм", Сейнт Винсънт, Ей Ес Ей Пи Роки, Бек, Тъндъркет, Андерсън Паак и други. Това ще бъде първата им концертна обиколка от 2016-17 г., когато ""Red Hot Chili Peppers" промотираха предишния си албум "The Getaway".

Снимка: Getty Images