Рейчъл Уайз се завърна от майчинство. На премиерата на новия си филм в Лондон съпругата на Даниел Крейг направи бляскав дебют, след като дари съпруга си с момиченце преди месец и половина.

Вижте снимки >>

На премиерата на историческата драма "The Favorite" в Лондон в рамките на 62-ия фестивал на Бритнаския филмов институт Рейчъл Уайзв бляскав тоалет на Александър Маккуин. Тоалетът в бордо бе обсипан с пайети.

Дълбокото V-Образно деколте откри гледка и към бельото на актрисата. Тя комбинирала тоалета с черен клъч и обувки на висок ток.

Уайз оформи стилно трио заедно с двете си партньорки във филма Ема Стоун и Оливия Колман. Двете бяха облечени в сребристи тоалети.

Рейчъл Уайз и Даниел Крейг станаха родители на момиченце в края на август. Уайз има 12-годишен син Хенри от бившия си годеник, режисьора Дарън Аронофски. Даниел Крейг има 26-годишна дъщеря Ела от бившата си съпруга Фиона Лаудън.

Двамата актьори са женени от 2011 г. и живеят в Ню Йорк. Когато Рейчъл Уайз обяви, че е бременна, приятелите им казаха, че това е най-естествената стъпка за тях. Рейчъл Уайз е на 48 години, а Даниел Крейг - на 50.