В сряда Риана сподели тийзър на новата си песен "Lift Me Up" в Instagram, след като повече от шест години не беше издавала нова музика. Клипът показва голямо сребърно "R", а на заден план звучи 34-годишната попзвезда.

След това се появи датата "28.10.22", която вероятно потвърждава кога песента ще бъде пусната изцяло. "Lift Me Up" ще бъде включена в саундтрака на предстоящия филм на Marvel. Феновете в социалните мрежи бяха зарадвани от съобщението.

Оттогава The Navy - термин, с който се описва лоялната фенска маса на барбадоската певица - я чакат с нетърпение да пусне нови песни.

През последните няколко години обаче Риана беше по-заета с работа по други проекти, като например милиардната ѝ империя Fenty, която включва бельо Savage x Fenty и Fenty Beauty.

Освен това тя се фокусира върху личните си начинания и през май стана майка за първи път, като роди син на приятеля си A$AP Rocky.

През септември изглеждаше, че Риана е на път да се върне в играта на музикалната индустрия, когато прие поканата на NFL да оглави шоуто на полувремето на Super Bowl 2023.

Изпълнителката на "Umbrella" наскоро заяви пред TMZ за мегаспектакъла: "Нервна съм... но съм развълнувана".

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от badgalriri (@badgalriri)