Да изхвърлим Тръмп? Певицата Риана отбеляза встъпването в длъжност на Джо Байдън и края на президентството на предшественика му по интересен начин - публикувайки своя снимка, на която изхвърля боклука, пише сайтът на сп. "Пийпъл", цитиран от БТА.

Вижте снимки на Риана >>

"Тук съм, за да помогна", гласи текстът, придружаващ фотографията, която 32-годишната Риана качи часове след встъпването в длъжност на новия президент на САЩ.

Снимката всъщност е от миналогодишна фотосесия на родената в Барбадос певица за списание Harper's Bazaar. На нея Риана носи тениска с надпис "Да спрем расизма по всеки възможен начин", черни къси панталонки и розови обувки на токчета, както и два черни чувала с боклук.

Макар да не е нова, Риана явно е решила, че снимката е особено подходяща за "изпроводяк" на Тръмп, към когото не криеше неприязънта си.

Певицата неведнъж е изразявала публично неодобрението си към бившия президент. През 2018 г., например, когато Тръмп използва една от нейните песни по време на своя изява, Риана не скри възмущението си.

"Нито аз, нито някой от хората ми, е бил или някога ще присъства на подобни жалки сбирки", написа тогава изпълнителката в Туитър.