Рики Мартин може и да е любимец на милиони хора по целия свят, при това още от края на 90-те години на миналия век, когато излезе първия му голям хит "Livin' La Vida Loca", изстрелял го сред най-големите звезди на музикалната сцена, но тепърва му предстои да спечели за свой почитател 2-годишната си дъщеря Лусия. Наскоро певецът открито призна, че момиченцето изобщо не харесва неговите изпълнения. Нещо повече, то дори го кара да замълчи всеки път, когато той запее.

Звездата направи това откровение в последния епизод на "Шоуто на Елън Дедженерис", където се появи като изненада за водещата, поднасяйки ѝ над 3000 цветя. В разговора с нея той разказа как е преминала карантината на семейството му, обяснявайки, че за него дългите месеци, прекарани у дома, са били изпълнени с много уют.

Вижте снимки на Рики и семейството му >>

"Справихме се добре. Децата са невероятни", отбеляза той.

Когато водещата запита как е малката му дъщеря, пуерториканецът отговори, че като единствено момиче в къщата, пълна с момчета, всички се отнасят с нея като към истинска принцеса.

"И тя го знае", засмя се носителят на награда "Грами".

Семейството на Рики Мартин

Снимка: Официален профил в Instagram

Той обясни, че макар ранната си възраст, Лусия много добре знае какво иска и какво - не.

"Все още не може да тропа с крак или да щрака с пръсти, но това не означава, че не се налага. Бих казал, че тя е шефът под нашия покрив", с усмивка на лице призна Мартин. "Тя обича песничките на детския канал "Cocomelon", затова преди ден реших да запея една от тях, но тя започна да вика: "Не, тате, не! Спри!" Казах ѝ, че искам да я изпълним заедно, но тя продължи да повтаря до безкрай "Не, не, не...", допълни през смях Краля на латино музиката.

Рики каза още, че ситуацията с двете му по-големи момчетата - близнаците Валентино и Матео, е съвсем различна. По думите му те харесват факта, че той е певец и обичат да пътуват навсякъде с него. Не е ясно обаче дали неговият трети и най-малък син, носещ името Рен, харесва музиката му, тъй като е все още е прекалено малък.

Рики с дъщеря си Лусия

Снимка: Instagram

"Големите винаги ме питат с ентусиазъм: "Хайде, татко, кога тръгваме на път?", сподели той. "Те наистина очакват всяко пътешествие с нетърпение. Но все пак двамата започнаха да обикалят с мен, когато бяха още на четири."

Лусия се появи на този свят през декември 2018 г., макар Мартин да съобщи за раждането ѝ едва няколко месеца по-късно, когато публикува снимка на малките ръчички на новороденото в социалните мрежи, придружена от посланието "Всички се влюбихме в нея от пръв поглед".

В отглеждането на малките му помага неговият съпруг - шведският художник Джоан Йозеф, с когото сключиха брак преди три години. Музикантът се сгоди за избраника си в края на 2016 г. - няколко месеца след запознанството им. Двамата се запознават случайно в социалните мрежи, докато певецът търси нови попълнения за своята колекция от произведения на изкуството.

Снимка: Getty Images