Роби Уилямс казва, че семейството му в момента няма свой дом и обсъждат къде и каква къща да си купят, след като той продаде всичките им имоти.

Певецът продаде имението си в Лос Анджелис на рапъра Дрейк за 35 милиона лири, при частна сделка. През януари той продаде къщата си в Уилтшир за 6,75 милиона паунда.

Пред водещите на радиопредаване в Австралия музикантът призна: "Всъщност не сме никъде. В момента нямаме жилище, продадохме имотите и се се опитваме да се разберем, да решим къде ще живеем". Той сподели, че с четири деца, ситуацията е като Рубик куб - как да се наредят нещата добре, дали да ходят на училище или да се обучават вкъщи. Ако ходят в училище, по-малко го виждат, защото той пътувал.

Роби се пошегува, че ако издаде подробности за сделката с Дрейк, ще си навлече неприятности. Той и жена му Айда Фийлд имат четири деца -  9-годишната Теодора, 7-годишният Чарлтън, 3-годишната Колет и 2-годишният Бо.

Снимка: AP/БТА

Звездата от "Take That" говори и за своя биографичен филм "Better Man":

"Снимам филм в Австралия. За нарцисист, какъвто съм, това е прекрасен проект, защото всичко е за мен и моя живот. Историята е за сочните парчета, преди да загубя тестостерона си. Ще трябва да играя себе си в голяма част от филма".

Роби е избирал млади австралийски звезди да играят "Take That" в биографичния филм.

Историята се адаптира от австралийския филмов режисьор Майкъл Грейси, който режисира "The Greatest Showman".