Роби Уилям и съпругата му Айда Фийлд се появиха целите греещи от щастие на лятното парти на ITV.

45-годишният изпълнител бе в черен костюм с много интересен акцент от пеперуди по блейзера, а Айда бе облякла стройната си фигура в красива зелена дълга рокля с флорални мотиви в розово.

Вижте стила на Айда >>

Роби Уилямс и Айда Фийлд

Скрийншот: Daily Mail/BackGrid

Наскоро в тв шоу по същата телевизия 40-годишната половинка на Уилямс каза, че много се вълнува да планува "големия ден" още веднъж. Двойката възнамерява да поднови брачните си клетви по повод 10-годишнината от сватбата им. Роби и Айда се ожениха през 2010 г.

"Нашата сватба беше малка, затова сега ще ми трябва рокля. Не го бяхме планирали. Той (Роби) ме изненада на рождения ми ден с предложение и много се развълнувах. Нямах представа, че е мислил за това", споделя щастливата съпруга.

Двамата с Уилямс са заедно от 2009 г., вече десет години и бракът им е щастлив. Имат три деца - дъщеря Теди на 10, син Чарлтън на 4 и 10-месечната Колет.

Айда се шегува, че макар преди години да са се оженили с Роби в задния двор на къщата му с кучетата за свидетели, сега ще направят истинска голяма сватба. Затова вече е започнала да си търси рокля, корона и шаферки.