Съобщава се, че Ромео Бекъм се е разделил с приятелката си след тригодишна връзка.

19-годишният младеж и Миа Реган, също на 19 години, отпразнуваха третата си годишнина по-рано тази година и дори се появиха слухове, че младият футболист иска да се ожени за нея като по-големия си брат Бруклин с Никола Пелц през май.

Въпреки това, тъй като Ромео в момента се опитва да пробие в "Интер Маями II" - клубът, собственост на бившия капитан на Англия и баща на Дейвид Бекъм, а моделът Миа се намира в Лондон, се смята, че противоречивите им работни графици са сложили край на техния романс.

Източник заяви пред Daily Mail:

"По същество връзката от разстояние на тяхната млада възраст взе своето. Ромео и Миа са прекрасни млади хора, много се обичат. Тя продължава да си сътрудничи с Виктория Бекъм чрез работата си, но за съжаление Ромео и Миа вече не са заедно. Той се е съсредоточил върху футбола си и живее в Маями, а тя е в Обединеното кралство и работи върху кариерата си на модел и инфлуенсър."

Ромео редовно публикуваше снимки на себе си и Миа в каналите си в социалните мрежи по време на връзката им, но зорките фенове бързо забелязаха, че в понеделник той е премахнал всички кадри с модела от профила си в Инстаграм.

Ромео не се е появявал в профила на Мия в Инстаграм, като последната публикация е от 3 май, когато празнуваха тригодишнината си заедно. Двамата обаче продължават да се подкрепят взаимно, като Мия коментира с емотиконка върху публикацията на второто най-голямо дете в семейство Бекъм в понеделник, а Ромео хареса последната ѝ публикация от петък.

Embed from Getty Images