Китаристът на легендарната британска група "Rolling Stones" Рони Ууд разкри, че е заменил алкохола и наркотиците с преждата и куките, пише в. "Daily Star".

Музикантът, който допреди десетилетие запълваше нощите си с дрога и пиене, сега се е "кротнал" и прекарва спокойни вечери, отдаден на новото си хоби - плетенето, в компания на младата си съпруга и двете им дъщерички.

Вижте снимки на Рони >>

Седемдесет и три годишният Рони Ууд сподели като гост в подкаста "Чай с Туиги", че запълва вечерите си с плетене на "безкрайни шалове".

"Да, плета. Навремето помагах на майка ми и ѝ държах кълбото с прежда. Тя ме научи на обикновена плетка, която владея и до днес. Сега плета безкрайни шалове", споделя музикантът.

Рони Ууд допълва, че вече води спокоен живот с 41-годишната си съпруга Сали и 4-годишните им дъщерички, близначките Алис и Грейси.

Рони Ууд, Сали Хъмфрис и двете им дъщери - Алис и Грейс

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Музикантът признава, че от миналото му все пак е останала една зависимост - от еспресото, предава БТА.

"Навик ми е от времето, когато се опитвах да се изчистя и не можех да пия нищо друго, само кафе. Жив пример съм за ползите от напитката, тъй като пия достатъчно количество от нея", допълва Ууд.

Рони Ууд със съпругата си Сали Хъмфрис

Снимка: Getty Images/Guliver Photos