Роузи Хънтингтън-Уайтли казва, че партньорът ѝ Джейсън Стейтъм е "много ангажиран" с идеите за колекцията ѝ бельо.

Моделът има успешна колекция бельо, която създава за британската марка Marks and Spencer, и разкри, че често се обръща към холивудския aктьор Джейсън, за да се възползва от неговата "креативност".

По време на участието си в "Шоуто на Джонатан Рос" Роузи обясни:

"Джейсън е креативен. Той е човекът, към когото винаги се обръщам, когато става въпрос за интериор или изкуство и архитектура...Докато създавахме линията бельо, наистина се допитах до него и говорих много с него за това. И двамата сме много ангажирани зад кулисите в проектите на другия".

Гамата бельо на Роузи е толкова популярна, че към нея често се обръщат жени, които искат да й покажат, че носят нейните модели.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

"Много ентусиазирани са да ми покажат, че са го облекли. Обожавам го. Това винаги е разчупване на леда и много забавен момент."

Роузи създава колекцията си Rosie for M and S Lingerie през последните 10 години и наскоро разкри, че вкусовете ѝ са се променили, след като е станала майка на две деца.

Тя сподели пред списание ELLE:

"Бельото е най-важно, тъй като е първото нещо, което обличаш сутрин, така че то наистина поставя основите на това как се чувстваш през целия ден. Тялото ми се промени драстично през последните няколко години и имаше много напълняване и отслабване с две бременности - така че имаше много бельо, което се появи и изчезна от чекмеджетата ми."

Снимка: Официален профил в Instagram