Руни Мара очаква второто си дете от годеника си Хоакин Финикс. Бебето ще се появи три години след раждането на сина им Ривър.

38-годишната актриса се появи в напреднала бременност по време на Международния филмов фестивал Берлинале, където присъства за премиерата на новия си филм La Cocina.

Мара нежно придържаше корема си, докато позираше за фотографите на червения килим, облечена в разкроена черна рокля без презрамки.

Руни и Хоакин са от популярните двойки, които предпочитат да държат личния си живот далече от медиите. По тази причина раждането на първородния им син Ривър, който се появи през август 2020 г., беше изненада за мнозина, тъй като те не бяха обявили публично, че са в очакване на дете.

Двамата официално обявиха раждането на първородното си дете два месеца по-късно в разпалена публикация, която написаха за списание "People", в която засягат темата за разселените деца мигранти на границата между САЩ и Мексико.

Снимка: Getty images

В него Руни и Хоакин наричат ​​мисълта да бъдат разделени от собствения си син "непоносима" и че не могат да си представят как един ден ще трябва да му обясняват тази тема, когато той стане по-любопитен към света, който го заобикаля.  

"Като нови родители е непоносимо да си представим какво би било чувството детето ни да бъде отнето за ден, да не говорим за години", пише сгодената двойка. "Но точно това е ситуацията, в която живеят тези 545 деца и техните родители. Като американци, наша отговорност е да продължим да обръщаме внимание на тежкото положение на тези семейства и да получим отговори защо все още не са открити."