Казват, че човек не може да сложи цена на щастието, ето защо стане ли въпрос за половинката му Лучия, Филип Плейн никога не щади средства, за да види как усмивката се разлива върху нейното лице.

Откакто двамата са заедно, при всяка удобна възможност дизайнерът се старае да прави изненади на своята любима, коя от коя по-големи и значими, целящи да провокират радостта ѝ.

Вижте снимки >>

Нещо повече, през декември м.г. в интервю немската телевизия RTL, по време на което за първи път представи жената до себе си, той сподели, че тези жестове са част от рецептата му за успешна връзка. И макар да не се планирал да се влюби в нея, както сам разкри в своя неотдавнашна публикация в социалната мрежа, в крайна сметка модният корифей се оказа безсилен пред трепетите на своето сърце.

А всеки мъж, който е въоръжен с любов, е способен на чудеса за своята избраница... Особено ако разполага с неограничени средства, подобно на самия Плейн.

Вчера Лучия Бартоли отпразнува своя рожден ден, което предостави на дизайнера сгоден случай да развихри въображението си и да направи личния ѝ празник наистина незабравим. А мисията му се оказа напълно сполучлива.

Доскоро двойката бе в Швейцария, където собственикът на модната къща имаше да свърши някои бизнес дела, но за специалния повод те се отправиха към красивия град Монте Карло, Монако, който е основан в далечната 1866 г., когато принц Шарл III построява казино на тогавашната му територия. Името на населеното място идва от италиански език - в превод "monte" означава "планина", a "Carlo" е италианският вариант на Шарл.

В Инстаграм Филип публикува множество кратки видео клипове и снимки, с които разкри на своите последователи как преминава празничният ден. Сутринта на Бартоли започва със закуска от брускети и пресни плодове, придружени от бутилка шампанско, а на масата стои рамкирана снимка на Филип и Лучия, до която конфети изписват "Честит рожден ден". Това гласи и посланието на шоколадовият десерт, който сервитьорът поднася на брюнетката.

По-късно основателят на бранда "Plein" ѝ поднася огромен букет от розови цветя, а мигът е запечатал с красив кадър, заснет пред мястото, на което са отседнали.

"Честит рожден ден, моя единствена! Благословен съм, че те намерих и искам всичките ти мечти да се сбъднат. Обичам те повече, отколкото думите могат да опишат", е написал към изображението.

Вечерта, преди да се отправят към местен ресторант, Филип дава на Лучия поредния подарък, който се оказва златен ръчен часовник "Rolex" с посвещение на задната му страна:

"10.06.19 - приказка завинаги"

Всъщност, германецът е взел почти същия аксесоар и за себе си, като скъп символ на връзката помежду им.

За истинското тържество Бартоли носи нежна асиметрична рокля в розов цвят. Тоалетът прави впечатление с нестандартната си кройка, тъй като отпред полата е къса, докато отзад платът се спуска до земята, подобно на шлейф. Горната ѝ част наподобява корсет с десен на цветя и разполага само с един ефирен ръкав от тюл. Брюнетката е завършила визията си със сандали на висок ток и чанта-клъч, която е обсипана с камъни.

По-късно персоналът на заведението, в което се намират, с радостни викове поднася на рожденичката огромна 4-етажна торта. Освен с "фонтани", десертът е декориран в стил "Plein" - с шипове, а на върха му стои снимка на влюбената двойка.