Руският модел Лилия Ермак, прочула се като жената, която каза "Не" на Кристиано Роналдо, отбеляза своя рожден ден със снимки, които изпотиха мъжката част от нейните 1.6 милиона последователи в Инстаграм, въпреки студеното време, сковало земята навън. Синеоката хубавица, превърнала се в истинска сензация в социалните мрежи, определено знае как да насочи всички погледи към себе си, а доказателство за това е не само интересът на футболиста, който преди да срещне Джорджина се опита да привлече вниманието ѝ, но ѝ нейния последен пост в мрежата.

Навършвайки 31 години, блондинката реши да качи в профила си поредната порция горещи кадри. Въпреки че е омъжена и има дете, тя не изпитва притеснения да разголи плътта си пред фотографския обектив, а сега тя показа, че няма нищо против и да я нацапа... с течен шоколад.

Вижте снимки >>

За разлика от повечето хора, които за личния си празник публикуват изображения с торта, Ермак остана вярна на провокативната си природа и взе решението да обърне гръб на клишетата, откроявайки се с различен подход от останалите.

Преди броени часове тя качи в личния си акаунт галерия от две изображения, на които, за радост на почитателите си, позира без дрехи. На тях тя прикрива едната си гърда с буркан "Nutella", а по другата е намазала част от съдържанието му.

"Понеже остарявам с една година, днес е тъжен ден, затова пускам "забавна" снимка, ядейки любимия си десерт. Вкусът е по-добър от този на торта", гласи посланието ѝ.

Разбира се, феновете ѝ не само отправиха пожеланията си към нея, но, провокирани от сексапила ѝ, изписаха безброй комплименти за външния ѝ вид.

В началото на август т.г. в. "The Sun" разказа на читателите си как преди години Лилия става в една от малкото дами, разбили на парчета копнежите на четирикратният носител на наградата "Златна топка". Макар да се слави като един от най-големите плейбой на нашето време, Роналдо останал разочарован, след като не получил отговор на съобщенията си към красавицата. Чуждестранни медии твърдят, че португалецът бил запленен от визията ѝ, затова ѝ писал в Инстаграм, но Емрак по никакъв начин не му отвърнала. Очевидно световната му слава нямала никакво влияние върху нея и тя предпочела да не излага щастливия си брак на риск заради някаква авантюра, пък била тя и с рекордьора по отбелязани голове в Шампионската лига.