Актрисата Саня Борисова показа невероятни тоалети и неподправен чар в италианската столица Рим, където бе отличена с награда за "Най-добра актриса" и награда на публиката за "Най-добър филм" за лентата на Ники Илиев "Нокаут или всичко, което тя написа".

Вижте снимки >>

Въпреки че в семейните отношения на Саня и Ники настъпи срив и те се разделиха, проектът, в който двамата си колаборират, продължава да жъне успехи по целия свят.

Саня публикува снимки в социалните мрежи и изказа благодарности за високите признания, които получи лентата и самата тя. Красавицата се появи с няколко невероятни тоалета, с които излъчваше чар и сексапил. За едно от събитията Саня е избрала ефирна рокля в екрю от тюл и дантела. След това се появява със стилна тъмносива рокля, а на един от кадрите с червена рокля с остро деколте, която подчертава бюста ѝ и бял клъч.

За раздялата на Ники Илиев и Саня Борисова се заговори още преди месеци, но през август той официално призна, че семейството вече не е заедно. По време на брака си Саня и Ники се снимаха заедно в три филма, режисирани от него - "Чужденецът", "Живи легенди" и "Нокаут". Запознанството им също се случва на снимачната площадка. Двамата играеха брат и сестра в сериала "Забранена любов". Сватбата им беше през 2012 година.