2019-та година вече е към своя край, но през изминалите почти 12 месеца имаше много радостни новини, от които "прозвуча" първият плач на редица звездни български бебета. Като последна бе дъщерята на актьора-лекар Наум Шопов и годеницата му Теа Минкова, която се роди едва вчера.

Вижте снимки >>

Сега, обаче, още една известна дама е бременна, а именно Юлия Кулиш - съпруга на Деян Каменов-Дидо, вокалист на популярната у нас рок група D2, който преди години зае мястото на Дичо.

В свое интервю, което се проведе още в началото на тази година, певецът разкри, че със съпругата си работят по въпроса да имат техен наследник. Всъщност, бащинството не е чуждо за изпълнителят, защото заедно с любимата си отглеждат 10-годишния син на Юлия от първия ѝ брак - Игор.

И въпреки че първоначално нещата не между мъжете в живота на Кулиш не потръгнали гладко, двамата постепенно са успели да оправят отношенията си.

Още през 2016 г. съпрузите споделиха, че планират скоро да имат свое дете и през годините неведнъж казаха, че мечтаят за голямо семейство.

Днес желаното бебе е на път. Това стана ясно от снимките, които манекенката сподели в официалната си Инстаграм страница. От няколко дни тя се намира в островната държава Малта и качва в социалната мрежа кадри, показващи радостта, която изпитва от престоя си там. Но наред с прекрасните гледки, изображенията разкриват още нещо - заобленото коремче на блондинката, като на една от фотографиите тя дори е поставила нежно ръка върху него - поза, която, съзнателно или не, заемат всички бъдещи майки.

Двамата се срещат за първи път през 2014 г. Юлия отива с майка си на концерта група "Aerosmith" на стадион "Локомотив", на който D2 са подгряващата банда. Тогава майка ѝ насочва вниманието ѝ към българския музикант, казвайки ѝ, че това е нейният съпруг. Родителката съветва дъщеря си да намери профила на вокалиста в мрежата и да му пише. Точно така направила Юлия и макар двамата да са обвързани по това време, само седмица след запознанството си прекратяват връзките си и заживяват заедно.

Две години по-късно сключват брак в живописния Стар град на Несебър, пред очите единствено на най-близките си.