Граждани на Токио останаха скандализирани след появата на Бианка Ченсори, съпругата на Кание Уест, която се появи във вулгарно облекло на обществено място в японската столица в края на миналата седмица.

От кадри изпратени за Daily Mail, се вижда как Бианка се разхожда необезпокоявана в прозрачно трико в търговски център. По-шокиращото на кадрите, е че на тях пищната дама е пропуснала да сложи сутиен под тоалета си, който и без друго не оставя нищо за въображението.

В онлайн пространството вече има вълна от негодувание. Много критикуват избора на аутфит на Ченсори. Според мнозина тя трябва да се "засрами" и да "осъзнае, че облеклото й е крайно неприлично".

Според Наказателният кодекс на Япония хората, избрали такъв тип тоалет на обществени места, биват глобявани с до 300 000 йени (2878 долара).

"Като японски гражданин съм отвратен. Това е лошо поведение. Не разбирам нуждата да се излагаш на показ по този начин. Това е неприемливо" и "Тя няма никакво самоуважение, Кание няма никакво уважение към нея и те нямат никакво уважение към японската култура", са повечето коментари в социалните мрежи.

Това не е първият случай, в който Кание и Бианка предизвикват скандал. Припомняме, че по време на пътуването им до Венеция през октомври двамата бяха обвинени в нарушаване на общественото благоприличие в речно такси. Италиански местни жители се оплакаха в полицията, че Ченсори се разхождала на публични места "почти гола". Според Daily Mail тогава успяла да избегне глоба.

Кание, модният дизайнер, за когото се смята, че стои зад всичките противоречиви визии и новата му муза са свързани за първи път романтично през януари 2023 г. Тогава се появиха слухове, че хитмейкърът е инструктирал Бианка "никога да не говори". Говореше се още, че е издал набор от правила, по които да живее, включително конкретни храни, които може да яде, и какво може да носи.