Американският актьор Том Ханкс се чувства отпаднал, но не е вдигал температура, докато със съпругата си Рита Уилсън е в изолация в Австралия след изписването от болница заради заразяване с новия коронавирус.

Вижте снимки на Том Ханкс >>

Представител на актьора потвърди, че двойката вече не е в болница, но остава в изолация в жилище в Австралия, съобщи Асошиейтед прес, цитирана от БТА. Самият Ханкс написа в социалните медии, че домакинства, с Рита играят на карти и тя го побеждава, докато са под карантина.

"Здравейте, приятели. Добра новина - седмица след като тестът се оказа положителен, в самоизолация, симптомите са почти същите. Няма треска, а отпадналост. След като прибера прането и измия чиниите, ме натиска дрямка. Лошата новина: съпругата ми взе шест поредни ръце на Джин Ръми и вече ме води с 201 точки", написа актьорът във вторник вечер.

Интересното е, че актьорът е споделил това в Инстаграм профила си, публикувайки снимка на пишеща машина с марката "Корона".

Ханкс и съпругата му пристигнаха в Австралия в края на януари за снимки на филм с участието на актьора. Съпругата му пък имаше концерти в Бризбейн и Сидни.