Сара Джесика Паркър мина по червeния килим на световната премиера на новия сериал на HBO Max "И просто ей така" с двама кавалери - съпруга ѝ Матю Бродерик и най-голямото им дете, 19-годишният им син Джеймс.

Сара Джесика Паркър

Снимка: Getty Images

56-годишната актриса се завръща като емблематичната Кари Брадшоу в сериала. Тримата изглеждаха истински щастливо семейство на събитието, което се проведе в Музея на модерното изкуство в Ню Йорк в сряда вечерта, отбелязва в. "Daily Mail".

Кристин Дейвис

Снимка: Getty Images

Сара Джесика Паркър беше със стилна сива рокля без презрамки, с цветна розова част под полите. Косата й беше вързана на стегнат кок, тънък сив шал покриваше раменете и ръцете й. Паркър и Бродерик имат и 12-годишни близначки Марион Лорета Елуел и Табита Ходж, но те не бяха на премиерата. Телевизионният сериал се излъчваше в продължение на шест сезона между 1998 и 2004 г.

Синтия Никсън

Снимка: Getty Images

Снимки, направени от снимачната площадка в Париж, предизвикаха доста брожения сред феновете, тъй като Кари Брадшоу беше забелязана да целува нов герой, изигран от Джон Тени.

Крис Нот и Тара Уилсън

Снимка: Getty Images

Почитателите на историята за четирите нюйоркчанки започнаха бурно да спекулират за семейното положение на Кари и нейния дългогодишен любовник Тузара (в ролята Крис Нот), които най-накрая сключиха брак в края на първия филм "Сексът и градът".

Екипът на "И просто така"

Снимка: Getty Images