Сара Джесика Паркър разкри любопитни подробности около дългоочакваното продължение на "Сексът и градът" в интервю за списание Vanity Fair.

Екранната Кари Брадшоу открехна завесата, че актуалният коронавирус също ще "върлува" в сериала. "Определено ще бъде част от сюжета... Защото това е градът, в който героите живеят", каза актрисата.

Както вече е стана ясно, продължението на култовия сериал се очаква да бъде в 10 епизода от по 30 минути, с главни действащи лица Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис. Кои ще бъдат новите попълнения, засега остава загадка.

Паркър разкри още, че тя, Синтия Никсън и Кристин Дейвис очакват с нетърпение да видят какво ще се случи с Кари, Шарлот и Миранда сега, когато вече са в разгара на 50-те си години. "Мисля, че Синтия, Кристин и аз... всички сме развълнувани от изминалото време. Знаете ли кои са те в този нов свят сега? Адаптирали ли са се? Каква ще бъде ролята им? Какви ще бъдат те? Къде са се провалили като жени, като приятели и как са се ориентирали?... Толкова съм любопитна и развълнувана да видя как сценаристите си представят тези жени днес."