Доста отдавна тя има любовни отношения с модата и то споделени. Момичето от Ню Йорк Сара Джесика Паркър, добила огромна популярност с ролята си в сериала "Сексът и градът", се появи със спираща дъха рокля на есенната гала на нюйоркския балет в ценъра Линкълн в Манхатън.

Вижте снимки >>

54-годишната актриса първо бе заснета на излизане от дома си на път за събитието, докато слизаше по стълбите с обемна рокля в цикламено и две различни по цвят обувки - едната в цикламено, а другата в златисто жълто. Впитата в горната част рокля повдигаше почти неестествено гърдите на Паркър. Ръкавите на роклята бяха дълги и много обемни, надолу роклята се разкрояваше и продължаваше с дълъг шлейф в задната част.

Гримът е синята гама контрастираше с цикламеното на роклята, а Паркър бе избрала семпли диамантени обеци.

Актрисата е известна със страстта си към обувките, досущ като екранната си героиня Кари Брадшоу, миналата година Паркър дори откри собствена верига бутици, наречени SJP by Sarah Jessica Parker.

Според наблюдатели решението на Сара да обуе обувки в различен цвят може да се тълкува като препратка към един от епизодите в трети сезон на "Сексът и градът", в който Кари бе обута по подобен начин.