Макар Холивуд винаги да е изобилствал от съблазън, традиционно заемаща централно място в неговите продукции, факт е, че няма как всички притежаващи я негови представители, появили се поне веднъж в някоя лента, да я задържат задълго. Откровено казано, с времето дори звездите губят своя блясък, защото противно на начина, по който ги наричаме, те са просто хора, подобно на всички останали. Не може обаче да се отрече, че сред тях има и такива, които, въпреки неизбежния отпечатък на годините, изглеждат повече от добре за възрастта си.

А една от тях със сигурност е прекрасната Катрин Зита-Джоунс, която още от 90-те години на миналото хилядолетие се нареди сред най-големите изкушения на киноиндустрията, влизайки в образа на хубавата Елена Монтеро в "Маската на Зоро". Тогава тя открадна сърцето не само на героя, раздаващ възмездие, в който се превъплъти Антонио Бандерас, но и на зрителите, проследили тяхното приключение на голям екран.

Вижте снимки >>

Да, днес при носителката на престижната награда "Оскар" определено е настъпила както външна, така и вътрешна промяна, отдалечила я малко или много по различни начини от онази жена, която бе в миналото, само че това съвсем не означава, че тя вече не отговаря на високите стандарти за красота, наложени от шоубизнеса. Напротив, съпругата на Майкъл Дъглас продължава да бъде ослепителна, доказвайки, че човек може да изглежда страхотно във всяко десетилетие на живота си, точно като нея самата.

Свидетелство за това е, че преди ден 53-годишната актриса прикова всички погледи към себе си на премиерата на новия сериал "National Treasure: Edge of History", който тръгва по стрийминг платформата "Disney+", карайки присъстващите да забравят за по-младите ѝ колежки, стъпили на същия червен килим.

За специалната вечер, тя бе избрала впечатляваща дълга рокля на "Elie Saab", прилепваща плътно за тялото ѝ, показвайки неговата изящна фигура, която Катрин поддържа предимно с йога. Акцентът на тъмно лилавата дреха, обсипана с безброй улавящи светлината пайети, определено бе феноменалното V-образно деколте, спускащо се на сантиметри над талията ѝ, както и прозрачните мотиви по ръкавите и полата, разкриващи плътта под тях. Външният си вид тя бе допълнила от деликатни висящи обеци с камъни и черни обувки на висок ток, които обаче останаха скрити, заради падащата до земята кройка на нейния тоалет.

Холивудската знаменитост се появи на събитието заедно с първородния си син Дилън Дъглас, с когото позира пред фотографите, струпали се пред входа на "El Capitan Theatre" в Лос Анджелис, където се проведе прожекцията на първия епизод от поредицата. 22-годишният наследник на популярните съпрузи, който вече е поел по техните стъпки, изявявайки се по снимачните площадки, се появи пред множеството, преплел пръсти с тези майка си. Той носеше кафяв костюм от три части - сако, панталон и елек, който бе съчетал с бяла риза, оранжева вратовръзка и велурени обувки в тон, като бе избрал да оформи косата си в прическа, подобна на тази, която неговият баща от години предпочита.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

"Наслаждавам се на всяка минута, прекарана с него. Той е добър син и страхотен човек. Майкъл е изключително щастлив, че Дилън ме придружава тази вечер", каза Катрин на репортерите, изчакали я търпеливо да приключи със снимките. "От година на година се чувствам все по-добре, според мен това се дължи именно на страхотното ми семейство, както и на добрите приятели, с които съм обградена", призна тя.

Актрисата коментира и каскадите в сериала, които ѝ се е наложило сама да направи, признавайки, че за щастие е останала напълно невредима, докато ги е изпълнявала. "Разбира се, те не бяха нещо неосъществимо", казва тя. "Все пак аз не съм Том Круз, за когото няма мисия невъзможна, включително и пилотирането на самолет. Честно казано, възхищавам се на всичко, което той прави, защото аз не мога да бъда като него", признава тя с усмивка на лице.