"Няма да бъда в шоуто на Фалън тази вечер. В крайна сметка се оказа, че имам COVID-19, но си почивам и се чувствам добре. Едно приятелско напомняне, че COVID-19 все още съществува. Проверете бустерните си дози. Всъщност бях планирала да получа моята тази седмица. Обичам ви всички", написа звездата в Инстаграм, като публикува и снимка, на която е сгушена на дивана, а до нея е любимото й куче.

Селена трябваше да промотира в шоуто на Фалън документалния си филм "Моят ум и аз", който стартира на 4 ноември на "Apple TV",  уточнява CNN. Неотдавна Гомес заяви, че се чувства благодарна, че е жива, след битката си със здравословните си проблеми. Автоимунното заболяване Лупус и депресия са само част от тях.

В "Моят ум и аз" тя разказва за всичко, през което е преминала, за да може сега да се изправи и да говори без притеснения.

"Просто бъди такава, каквато си, Селена. Никой не се интересува от това какво правиш. Става дума за това коя съм аз, да съм добре с това, което съм.", заявява тя в клип към филма.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Selena Gomez (@selenagomez)