Селена Гомес се готви да сподели със света няколко болезнени момента от личния си живот в новия си документален филм за Apple TV+ Selena Gomez: My Mind & Me.

В програмата, която дебютира в петък, 4 ноември, 30-годишната певица и актриса позволява на режисьора Алек Кешишян (човекът, който стои зад епичния документален филм на Мадона от 90-те "Истина или предизвикателство") да документира всички възходи и падения в живота ѝ през последните шест години.

"Просто бъди такава, каквато си, Селена", казва тя в началото на трейлъра. "Никой не се интересува от това, което правиш. Става въпрос за това коя съм аз, да се чувствам добре с това, което съм. Благодарна съм, че съм жива."

Репортерите с глас зад кадър съобщават, че звездата е била диагностицирана с лупус, депресия и тревожност и "е имала психически срив", а след това Селена казва: "Позволете ми да дам обещание. Ще спра да живея по този начин. Как да се науча отново да дишам?"

След това виждаме как най-близките ѝ хора изразяват притесненията си за бившата детска звезда, докато тя търси лечение, посещава стари приятели и сглобява парчетата от живота си, докато се отдава на общността и помага на други хора, изправени пред подобни проблеми.

"Всичко, през което съм преминала, ще бъде там. Сега просто го превръщам в мой приятел", казва Селена в края на 2-минутния и 15-секунден трейлър.

"Знам, че това е началото за мен."

"Двадесетте ми години бяха пътуване през добри, трудни и красиви моменти, които никога няма да забравя", написа тя в публикация в Инстаграм.

"Всеки един от тях ме оформи в човека, който съм днес. Аз съм човек, който все още се учи, но е по-сигурен в това какво е важно и какво иска. Човек, който е благодарен за всеки един подарък и всеки един урок по пътя си. Вървя напред, окуражена от толкова много силни и зареждащи хора около мен. Искам да се опитам по най-добрия начин да приемам красивото и болезненото ден след ден и да позволя на всичко това да ме превърне в най-добрата аз, която мога да бъда за себе си/другите/теб."

В допълнение към борбата с психичното здраве, заради която три пъти влиза в лечебно заведение, през 2017 г. Селена претърпява трансплантация на бъбрек заради проблеми с лупус.