Певицата Селин Дион изучила опита на своите гримьори и започнала сама да се грижи за цялостния си макияж, като се научила да го прилага само за 30 минути.

По време на дългогодишната си кариера звездата усвоила множество трикове, така че да постигне максимален ефект за минимум време, пишат от БТА. Селин се превърнала с времето в най-добрата си гримьорка, защото най-добре от всички познавала собственото си лице. Понякога 51-годишната певица постигала перфектно гримиране за рекордните 15 минути.

За Дион много важна била косата, оформена като кок, който по естествен начин издължавал лицето й. Тя използвала "кремообразна" очна линия, която не се размазва.

Тези дни канадската поп звезда Селин Дион оповести световно турне и нов албум.

51-годишната певица направи съобщението по време на изпълнение на живо в Лос Анджелис. Селин Дион се изявява с прекъсвания в Лас Вегас от 2003 г. Миналата година певицата оповести, че концертните й изяви в столицата на хазарта ще приключат през юни.

"Мисля, че е време за промяна. Време е отново да тръгна на път", сподели Дион на концерта в Ел Ей.

Световното турне "Courage" на Дион ще започне от Квебек, Канада, през септември. Албумът със същото заглавие ще излезе на музикалния пазар през ноември.

Селин Дион не посочва други дати за предстоящото си световно турне. Певицата споделя, че заглавието на албума "Courage" е свързано с преодоляването на загубата на нейния съпруг и мениджър Рене Анжелил, който почина от рак на гърлото през 2016 г.

Звездата - носителка на пет награди "Грами", за последно организира световно турне през 2007 г. Тогавашната й концертна обиколка "Taking Chances" се нареди среди най-печелившите за годината. През 2018 г. певицата изнесе концерти в Азия и Австралия.

Последният англоезичен албум "Love Me Back to Life" на Селин излезе през 2013 г. През 2016 г. певицата издаде френскоезичната тава "Encore un Soir".