Семейство Бийбър отпразнува 5 години съвместен живот. На 14 септември 2018 г. Джъстин и Хейли сключиха брак и оттогава насам двамата не спират да демонстрират любов и привързаност един към друг.

По повод специалната дата Джъстин пусна в социалните мрежи снимка на своята съпруга с текст, гласящ: "За най-скъпоценното, моята любима. 5 години. Ти завладя сърцето ми. От дълбините на душата си до мозъка на костите си знам, че това пътуване с теб само ще надмине и най-смелите ни очаквания. Така че нека продължим да мечтаем за големи неща. Наздраве за вечни времена. Обичам те с всяка фибра на съществото си. Честита пета годишнина!"

Двамата са една от най-известните двойки в шоубизнеса. Срещат се през 2012 г. "Никога не съм била супер фенка - нито на него, нито на когото и да било", обяснява години по-късно Хейли в интервю за "Vogue". Приятелството й с Джъстин се закрепва едва след 2015 г., тъй като той излиза известно време в компанията на нейната приятелка и колежка Кендъл Дженър. 

Вижте снимки на Хейли и Джъстин Бийбър >>>

Година по-късно Хейли и Джей Би потвърдиха връзката си, след като посрещнаха 2016 г. заедно. В интервю за "GQ" той я описа като "човек, когото наистина обича", но също така каза, че не иска да се "обвързва" с нищо. "Той е на турне", каза пък тя пред "E! News". "Връзките на тази възраст вече са сложни, но аз наистина не обичам да говоря за това, защото е между мен и него".

След отделните си интервюта "връзката" им остана на заден план, тъй като си даваха няколко "почивки" един от друг. През този период за Джъстин се говореше, че излиза със София Ричи и че все още поддържа контакт с бившата си - Селена Гомес.

Любовта обаче надделя и с Хейли станаха семейство. Но не всичко е цветя и рози. Малко след сватбата им се заговори, че Джъстин, който родом е от Канада, се е оженил за Хейли, за да получи американско гражданство. Някои дори коментираха, че след 15-и септември е възможно двамата да се разделят и че всичко било "уредено". Верните фенове на певеца обаче се надигнаха и заявиха: "Това е просто безсмислена клюка и конспирация. Това дори не е начинът, по който работят имиграционните закони. А Джъстин винаги е имал американска виза."