Терминаторът на всички времена Арнолд Шварценегер е трябвало да постави оставането си във форма под голямо изпитание, ако се съди по всички вкусотии, сервирани от семейството му за рождения му ден.

Много по-важно е обаче, че цялата фамилия Шварценегер се е събрала отново по повод 73-тата му годишнина в края на месец юли.

Това стана ясно от снимка, публикувана от един от синовете на Арнолд - Патрик Шварценегер, в профила му в Инстаграм.

Вижте кадъра >>

На фотографията усмихнатият рожденик е седнал пред маса, отрупана с голяма шоколадова торта и други вкусотии, а зад него са застанали бившата му съпруга Мария Шрайвър и техните четири деца - синовете им Патрик и Кристофър и двете им дъщери - Катрин и Кристина.

Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър бяха женени в продължение на 25 години - от 1986 до 2011 г., когато Мария подава молба за развод. Фактически обаче двамата са разведени от 2017 г. Повод за раздялата им станаха разкритията, че бившият губернатор на Калифорния е имал връзка с домашната им помощница, от която има извънбрачен син - Джоузеф Баена.

Арнолд Шварценегер със син си Джоузеф

Снимка: Instagram


След това се появиха и твърдения, че всъщност Шрайвър е изневерявала на съпруга си с член на екипа в политическата му кампания на име Матю Доуд още преди да разбере за аферата с домашната им помощница.

Каквито и да са били причините за раздялата на Арни и Мария, факт е, че те са успели да "заровят томахавката" и да се съберат заедно с децата си за рождения ден на един от най-обичаните актьори в Холивуд и 7-кратен носител на наградата "Мистър Олимпия".