Ако, както казват, най-голямото щастие за една жена е да стане майка, то в такъв случай Поли Генова е сред онези късметлии, които имат възможността да го изпитат повече от веднъж, защото преди броени часове изпълнителката на "Твоя" даде живот на второто си дете. Радостната вест първи съобщиха пиарите на певицата, чиято кариера навремето стартира от група "Бон-Бон". Те издадоха, че момиченцето, появило се на бял свят под надзора на доктор Богданова, носи интересното и красиво име Леа Катрин.

Самата певица сподели, че се чувства повече от прекрасно. Освен това тя каза, че е заредена с много положителни емоции и очаква с нетърпение двете с дъщеричката ѝ да посрещнат заедно всички приключения, които ги очакват в бъдеще. Блондинката обаче не издаде повече подробности около раждането, като засега запази в тайна дори мерките на бебето.

Вижте Поли и семейството ѝ >>

Генова обаче има двоен повод за празнуване, тъй като по-рано днес обяви, че след два дни ще бъде официалната премиера на новата ѝ песен "Na Na". Поради напредналата си бременност, видеоклипът към парчето ѝ е първият, в който тя не взема участие. Хореографията във видеото е представена от двама танцьори и е дело на професионалния хореограф Милен Данков. Този път Поли се доверява на креативността му не само за танците, но и за режисурата на видеоклипа, който е заснет във високотехнологичен офис на международна компания. Въпреки невъзможността си да вземе пряко участие в снимките, изпълнителката присъства по време на реализирането на целия проект и работи до последно по него. Сингълът ще бъде дистрибутиран дигитално от Warner Music чрез Орфей Мюзик

В разгара на тазгодишното лято бившата участничка в предаването "Като две капки вода" изненадващо сподели, че очаква нова рожба. Тогава тя го стори посредством кратко видео, направено по време на ваканцията ѝ на морето, където е в компанията на своя любим и техния 2-годишен син Даниел. В кадрите тя носи черен бански на бяло райе от две части, показващ наедрелия ѝ корем, който първородния ѝ наследник на два пъти целува по заръка на родителите си.

Сред първите, поздравили я по онова време, бяха колежката ѝ Михаела Филева, която навремето зае нейното място като съдия в "Гласът на България", лекоатлетката Ивет Лалова, както и половинките на Дидо от група "D2" - Юлия Кулиш, и тази на Орлин Павлов - Диана Великова, пожелали ѝ безпроблемно и лесно раждане.

Родната музикална звезда, представила България на Евровизия два пъти, роди първото си отроче през април 2019 г. В началото на миналата годината тя призна, че партньорът ѝ е холандец, а освен това обяви, че двамата имат намерението да живеят в България. Тогава тя каза, че той не говори български, но има огромното желание да научи нашия език.

Двамата се запознават преди няколко години на наградите на БГ Радио в Благоевград. Когато научава, че е бременна, Поли държи да съобщи новината лично и лети със самолет до любимия.