Куентин Тарантино и съпругата му Даниела обявиха, че са станали родители за втори път. Двойката, която има двегодишен син на име Лео, посрещна дъщеря си на 2 юли.

"Даниела и Куентин Тарантино са щастливи да съобщят, че момиченцето им се роди на 2 юлr и и вече първородният им син Лео е батко", са казали техни говорители пред "People".

59-годишният режисьор и 38-годишната манекенка обявиха, че очакват второто си дете през февруари.

Embed from Getty Images

Даниела е дъщеря на израелския певец и автор на песни Цвика Пик.

Куентин и Даниела започнаха да излизат, след като се запознаха по време на промоционалното му турне за "Гадни копилета".

Embed from Getty Images

Те се сгодиха през юни 2017 г., и се "бракуваха" през ноември 2018 г.

Церемонията се състоя в дома им в Бевърли Хилс. Станаха родители на малкия син Лео през февруари 2020 г. в Израел.

Embed from Getty Images

Сега те поделят времето си между Лос Анджелис и родината на Даниела, Израел. Относно името на сина им, Тарантино каза, че това няма общо с близките му отношения с Леонардо ди Каприо, и не е наречен на него.

"Няма нищо лошо в това, ако беше на ди Капиро, но Лео е кръстен на дядото на жена ми, а и защото в сърцата ни той беше нашето малко лъвче. Така си мислехме за него", обясни режисьорът.

Embed from Getty Images

Куентин е работил с най-известните актьори в света през цялата си успешна кариера, която продължава повече от три десетилетия, включително Джон Траволта, Самюъл Л. Джаксън, Брад Пит и Ума Търман.

Носител е на множество отличия за работата си в киното, включително два Оскара и две награди БАФТА.

Embed from Getty Images