Тенис звездата Серина Уилямс се показа по бански - шест месеца след раждането на втората си дъщеря и подчерта необходимостта "да се обичаме".

"Да обичаш себе си е от съществено значение", гласеше част от текстът под поста й. В публикацията си Серина добави също, че харесва, че тялото й "не е перфектно". "Обичам да го опознавам", допълни.

Тенисистката, която обяви, че спира със спорта през 2022 г., в миналото е била гласовит защитник на позитивното отношение към тялото. През 2020 г. тя сподели пред британския Vogue, че се е борила да приеме физиката си. "Години по-късно точно то ми помогна да развия кариерата си и съм благодарна за това", каза Уилямс пред изданието.

Звездата на тениса е омъжена за основателя на Reddit Алексис Оханян и заедно с него имат и по-голяма дъщеричка, която носи името Алексис Олимпия.

Малко след като Алексис се появи на бял свят през 2017 г. майка й разказа, че е била принудена да се подложи на спешно цезарово сечение и да бъде оперирана заради кръвни съсиреци в белите дробове по време на раждането. Тогава Серина разкри и за борбата си със следродилната депресия: "Мисля, че хората трябва да говорят повече за това. Спомням си, че един ден не можах да намеря шишето на Олимпия и толкова се разстроих, че започнах да плача, защото исках да бъда перфектен родител."