Кейт Мидълтън отново е леля. 

Съобщава се, че по-малката сестра на херцогинята Пипа Мидълтън се е сдобила с третото си дете - момиченце, със съпруга си Джеймс Матюс. Според People 38-годишната жена е родила преди няколко седмици в болница "Сейнт Мери" в Лондон, същото място, където Кейт роди и трите си деца.

Пипа и 46-годишният Джеймс, които си казаха заветното "Да" през 2017 г., имат още син Артур на 3 години и 16-месечна дъщеря Грейс.

Новината за третата бременност на Пипа се появи за първи път на 4 юни, след като тя показа коремчето си облечена в яркозелена рокля с копчета на концерта Platinum Party in the Park пред Бъкингамския дворец по време на юбилея на кралица Елизабет II.

На звездното събитие в Лондон към нея се присъединиха съпругът ѝ, брат ѝ Джеймс Мидълтън и съпругата му, както и родителите им Карол Мидълтън и Майкъл Мидълтън.

Embed from Getty Images

Кейт и Уилям също присъстваха с най-големите си деца - 8-годишният принц Джордж и 7-годишната принцеса Шарлот.

Макар че Пипа е пословично затворена по отношение на личния си живот, миналото лято тя разказа за поддържането на добра физическа форма със семейството си в интервю съвместно с марка за спортни облекла.

"Да бъда активна с 3-годишния си син в парка или на детската площадка, да тичам с количка, когато беше бебе, бяха начини, по които успях да включа упражнения на открито", каза тя според списание Hello! "Това, че сме толкова активно семейство, се отрази и на сина ми. Той не обича нищо повече от това да тича с двете ни кучета из горите и парковете, дори и да вилнее буря и да вали дъжд."

В интервюто Пипа казва още, че "мечтата ѝ е да участва в спортно предизвикателство или приключение със собствените си деца".

Embed from Getty Images