Тази есен, само в кината, ни очаква кино угощение от най-висша класа с трилър мистерията "Менюто". Номинираният за "Оскар" Ралф Файнс ("Списъкът на Шиндлер", "Английският пациент") и младите звезди Аня Тейлър-Джой ("Дамски гамбит", "Викингът") и Никълъс Холт (Лудия Макс: Пътят на яростта) канят зрителите на паметно филмово пиршество, което наред с наслада за сетивата, предлага редица шокиращи изненади.

В "Менюто" млада двойка предприема пътуване до ексклузивен ресторант на отдалечен остров, за да задоволят кулинарните си и душевни търсения, опитвайки специалното, пищно дегустационно меню, подготвено от известен майстор готвач (Файнс). Апетитите им определено биват задоволени, но с няколко нетипични съставки и на цена, която дори и най-заможните не биха могли да си позволят.

Embed from Getty Images

Първият трейлър на "Менюто" ни потапя в уникалната атмосфера и ритъм на филма и дава заявка за едно от най-оригиналните, провокативни и не на последно място, забавни изживявания на предстоящия есенен кино сезон. Бюджетът на лентата е около 35 млн. долара. 

Режисьор на "Менюто" е носителят на "Еми" Марк Милод, познат с работата си по получилите безброй награди световни хитове Наследници и Игра на тронове, а сценарият е дело на Сет Рийс (The Onion) и Уил Трейси ("Наследници"). Продуценти са номинираният за "Оскар" Адам Макей ("Големият залог") и Бетси Кок, а в главните роли са Аня Тейлър-Джой, Никълъс Холт, Рейф Файнс, Джон Легуизамо, Ейми Кареро, Джудит Лайт, Рийд Бърни и др.

Кино дегустацията на "Менюто" е от 22 ноември в салоните.

Embed from Getty Images