91-годишният баща на Шакира, Уилям Мебарак, напоследък изпитва здравословни проблеми, включително се зарази с ковид, падна и претърпя няколко операции.

В момента Уилям е в болница в Барселона и Шакира се старае да го посещава редовно. В понеделник певицата сподели видео от последното си посещение, на което се вижда как целува краката на немощния си баща, след като той е изпълнил серия от упражнения за сила.

Тя поставя надпис под клипа: "Животът е нещо, което се случва между посещенията в болницата и костюмите за Хелоуин", което подсказва, че прекарва много време в болницата с баща си.

Феновете бяха обзети от емоции, гледайки клипа, а един от тях написа: "Това накара очите ми да се насълзят", а друг коментира: "Животът става мъчителен, когато някой близък е в болница, но когато се видят резултатите, благодарим на Бога за тези велики чудеса."

Преди пет дни Шакира сподели снимка на родителите си, които се целуват в болницата, а баща ѝ е заобиколен от медицинско оборудване, като написа сърцераздирателната снимка: "Истинска любов".

Пеещата сензация наскоро се раздели с партньора си Жерар Пике, но майката на Шакира, Нидия Рипол, потвърди, че футболистът все още посещава бившия си свекър по време на лошото му здравословно състояние.

"Разбира се, че да", каза тя, когато репортерите я попитаха дали е бил в болница. "Ние все още сме семейство."

Наскоро Нидия заяви, че състоянието на съпруга ѝ е "стабилно" и че скоро ще бъде изписан от болницата, макар че не сподели за какво е последният му прием.

"Семейството моли за уважение в този момент, докато чакаме да видим как ще се развие ситуацията", каза Шакира за здравето на баща си.