Вече няколко десетилетия Арнолд Шварценегер е вдъхновение за милиони хора по света. Кариерата му започва като седемкратен носител на титлата за бодибилдинг Мистър Олимпия, после превзема Холивуд, а в един момент става и губернатор на щата Калифорния. Но дори и той не е перфектен, пише ladyzone - световната звезда страда от дислексия и не се притеснява да сподели това с последователите си в социалните мрежи.

"През 1950-те години не се знаеше много за дислексията. Когато ме караха в училище да чета на глас, беше катастрофално. Удряха ме с линийката, защото не се справях" - признава роденият в Австрия през 1947 г. Шварценегер.

През 2012 г. той записа на аудио само малка част от своята книга "Total Recall: My Unbelievably True Life Story". Останалото бе прочетено от професионални актьори.

Оттогава до днес обаче пазарът на аудиокниги нарастна главоломно и 76-годишният Арнолд е положил неимоверни усилия, за да запише цялата си нова книга "Be Useful: Seven Tools for Life", излизаща на пазара на 10 октомври.