Не се очаква американската актриса Ан Хейш да оцелее, съобщава семейството й, след катастрофа по-рано тази седмица, при която автомобилът й изгоря, предава ДПА.

Колаж: Getty Images/ скрийншот YouTube/ Fox News

Тя остава в кома и има "тежка аноксична мозъчна травма". "Искаме да благодарим на всички за милите пожелания и молитви за възстановяването на Ан и да благодарим на всеотдайния персонал и прекрасните медицински сестри", добавят те.

Снимка: Getty Images

Хейш е на апарати за поддържане на живота, за да се определи дали органите й са жизнеспособни за донорство, се казва още в изявлението на семейството й.

Актрисата бе настанена в болница, след като катастрофира с автомобила си и причини пожар в къща в западен район на Лос Анджелис в петък. Според противопожарната служба в Лос Анджелис колата на Хейш е "избухнала в силен огън", след като се е забила в двуетажна къща, оставяйки имота "необитаем".

Embed from Getty Images

От полицията съобщиха, че предварителните кръвни изследвания на актрисата са разкрили наличието на наркотици, но е необходимо допълнително изследване, за да се изключат всякакви вещества, приемани под лекарско наблюдение в болница.

Полицейското управление на Лос Анджелис разследва инцидента като престъпление, свързано с пътнотранспортно произшествие при шофиране под въздействие.

53-годишната актриса, майка на две деца, е участвала в голям брой филми през 90-те години, сред които "Шест дни, седем нощи" и "Дони Браско". Известна е и с ролята си в сериала "Друг свят", която й носи награда "Еми" през 1991 г. Участвала е и в римейка на "Психо" през 1998 г.

Ан Хейши имаше връзка с актрисата и телевизионна водеща Елън Дедженеръс, припомня Би Би Си.

Embed from Getty Images