Изминаха точно 40 години, откакто двойката от шоубизнеса Шарън и Ози Озбърн си казаха "Да". В понеделник двойката отпразнува четири десетилетия съпружеско щастие, като отбеляза специалния повод с ретроспективна снимка от сватбения си ден.

Тогава 18-годишната Шарън се запознава с рокаджията, когато баща ѝ е мениджър на групата на Ози.

Двамата вдигат пищна сватба на Хаваите през юли 1982 г. и по-късно им се раждат три деца. В понеделник 73-годишният Ози сподели в Инстаграм снимка на двойката по време на сватбата им.

"Днес преди 40 години! Честита годишнина, любов моя", написа Ози към снимката, на която Шарън беше в бяла рокля с дантелен воал.

Междувременно Ози е бил облечен в бял костюм, украсен с венец от листа около врата му.

69-годишната Шарън публикува друга снимка в профила си в Инстаграм, на която двойката е у дома през последните години.

Заедно със снимката бившата съдийка от X Factor написа:

"2022 г. е специална година за мен. Тя отбелязва 40 години брак с моя любим Ози. Срещнахме се за първи път, когато бях на 18 години, за 52 години бяхме приятели, съпруг и съпруга, баба и дядо, и сродни души. Винаги сме един до друг. Обичам те, Ози."

40-ата годишнина от сватбата на двойката идва след неотдавнашните здравословни проблеми на Ози. Миналия месец рокаджията разкри, че е претърпял "променяща живота му" операция.

"Вече съм си вкъщи от болницата и се възстановявам комфортно", написа той в Инстаграм миналия месец.

"Определено усещам любовта и подкрепата на всички мои фенове и изпращам на всички големи благодарности за мислите, молитвите и добрите пожелания по време на възстановяването ми", добави той.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos