Поредната кралска сватба предстои. След като наскоро Габриела Уиндзор каза "да" на Томас Кингстън, погледите са насочени към Шарлот Казираги.

Вижте снимки на Шарлот и Димитри >>

Въпреки че в началото на годината излезе информация, че тя се е разделила с годеника си Димитри Расам, сега става ясно, че двамата ще се оженят на 1 юни. Гражданската церемония ще се състои в държавните помещения на кралския дворец в Монако, а след нея ще има тържествен обяд в тесен кръг. Смята се, че двойката ще използва момента, за да кръсти сина си Балтазар, който се роди на 1 октомври 2018 г.

Както и други аристократични особи от Монако, в това число и братята на Шарлот - Пиер и Андреа Казираги, тя и Димитри ще имат по-пищно тържество по-късно. Църковната венчавка ще се състои във Франция, в Сен-Реми-дьо-Прованс, където е израснала Шарлот.

Принцеса Каролин и децата ѝ се местят в село Миди след смъртта на Стефано Казираги през 1990 г. Той умира при инцидент с лодка, когато Шарлот е едва 4-годишна. Семейството се усамотява в селото, за да може децата да израснат необезпокоявани от пресата.

Според германското списание "Бунте" 5-годишният син на Шарлот - Рафаел, ще бъде шафер, заедно с децата на принц Албер и принцеса Шарлийн - принц Жак и принцеса Габриела.

32-годишната Шарлот и 37-годишният Димитри станаха родители на малкия Балтазар през октомври 2018 г. Двамата трябваше да се оженят миналото лято, но решиха да отложат сватбата за след раждането на сина им. Тогава се смяташе, че двамата ще направят втората си сватба на италианския остров Пантелерия, където майката на Димитри - актрисата Карол Буке, притежава разкошна вила.