Шая Лебьоф се раздели с FKA twigs, с която се срещаше от 9 месеца. 32-годишният актьор от филма "Трансформърс" вече не прекарва времето си заедно с 31-годишната певица, защото тя иска да фокусира изцяло вниманието си върху световното си турне Madalene.

Вижте снимки на FKA twigs >>

"Те са разделени от месец май заради натоварения ѝ график - заяви източник, цитиран от И!Нюз. - Прекъснаха взаимоотношенията си. FKA twigs се е концентрирала върху турнето си и иска да му се отдаде с цялото си сърце и душа. В момента между двамата няма почти никакъв контакт."

Шая Лебьоф се ожени за актрисата Миа Гот през 2016 г., след като двамата се срещнаха на снимачната площадка на филма "Нимфоманка". Скоро след това обаче се разделиха, преди той да срещне FKA twigs. Негов говорител по-рано потвърди, че Лебьоф и Гот са завели дело за развод.

FKA twigs, чието истинско име е Талия Дебрет Барнет, бе сгодена за 33-годишния актьор от филма "Здрач" Робърт Патинсън. Те развалиха годежа си след 3-годишна връзка в края на 2017 г., припомня БТА, цитирайки Контактмюзик.