Шеф Манчев защити колегата си Андре Токев, който беше хванат да шофира в нетрезво състояние за втори път. Колегата му използва профила си във Фейсбук, а да оправдае постъпката с професионалните качества на Токев.

"Oтносно инцидента с моя дългогодишен приятел и колега Андре Токев, който познавам над 20 години, искам да споделя, че случилото се при него не е практика, а изключение. За Андре мога да кажа, че е професионалист, немски възпитаник, изключително дисциплиниран и работохолик, като в същото време винаги е показвал умение да работи с хора от различни сфери. В работата си винаги е проявявал отговорност и търпение, за да постигне нужните резултати. Ще завърша с това, че осъзнавам изключително сериозността на случилото се, като желанието ми е единствено да споделя личното си мнение за Андре, което се базира на нашето дългогодишно приятелство и работата ни заедно".

Следват много коментари на хора в различните полюси на казуса. Енчев, някогашна дуетна половинка на Румънеца, допълва, че кошмарите на Околовръстното са всеки ден и изразява подкрепа за Токев.

Под поста-извинение на Токев от 8 ноември повечето хора го окуражават да излезе от изпитанието и да се върне с нови сили на кулинарното бойно поле. Токев по е водещ на предаването "Ловци на храна" по bTV, чийто епизоди вървят на запис. Казват, че тези дни избягва да разговаря с хора, извън тесния си приятелски и роднински кръг.