Носителят на "Оскар" Шон Пен и австралийската актрисата Лейла Джордж вече официално са разведени. Електронните издания TMZ и People цитират съдебни документи, според които съдия е подписал решението за развода миналия петък.

60-годишната холивудска знаменитост и 31-годишната му колежка са двойка от 2016 г. Те сключиха брак през юли 2020 г., а през октомври 2021 г. половинката на артиста подаде молба за развод. Причина за раздялата им са "непреодолими различия", превърнали се в най-често използвания мотив за раздяла в Холивуд, поне пред съда. Нито един от съпрузите не е поискал издръжка от другия.

По-рано този месец звездата от "Реката на тайните" даде интервю за "Hollywood Authentic", в което говори за документалния си филм, посветен на руската инвазия в Украйна. В разговора обаче той реши да открехне завесите, спускащи се над личния му живот, споделяйки повече за проваления си брак.

"Лейла е жената, в която съм безумно влюбен, но вече рядко виждам, тъй като сам провалих брака ни. Оженихме се само преди година, но от пет години насам проявявам небрежност в личния си живот. Не съм я мамил по никакъв начин, но прекалено дълго считах, че присъствието ми на други места е по-важно, отколкото това до нея", признава той. "Неотдавна изпаднах в сериозна депресия, провокирана от "ерата на Тръмп"... Гледайки новините, започнах толкова да се отчайвам, че още в 11 ч. преди обед пиех алкохол и сънотворни, след като цяла вечер бях будувал", разкри актьорът. 

Embed from Getty Images

"Младите, красиви и мили жени, минали под венчилото с по-възрасни от тях мъже, не обичат да се будят сутрин, намирайки половинките си на дивана, където са прекарали цялата нощ, гледайки по телевизията безумията, случващи по света. Със сигурност не е приятно и да чуят думите: "Добро утро, скъпа! Мисля да припадна за няколко часа, за да избягам от всичко това", изречени бавно, под въздействието на поредната водка с тоник, комбинирана с приспивателни", обясни Пен, допълвайки, че не знае какво точно ще се случи с тях.

Пред медията той я определи като свой най-добър приятел, подчертавайки, че тя е най-вдъхновяващата жена, която е срещал някога. 

Джордж е дъщеря на актьорите Винсънт Д'Онофрио и Грега Скаки, припомня БТА. Шон Пен бе женен за поп кралицата Мадона от 1985 г. до 1989 г. и за актрисата Робин Райт от 1996 г. до 2010 г.

Embed from Getty Images Embed