Музикантът Мати Хийли не е подписал споразумение за конфиденциалност по време на кратката си връзка с Тейлър Суифт, така че сега е свободен да пише собствени песни за техните отношения.

35-годишният певец от групата The 1975 г. изненадващо се оказа в центъра на сърдечния албум на 34-годишната Тейлър, който бе издаден съвсем наскоро и предизвика възторжени отзиви.

Мати и Тейлър излизаха за кратко след раздялата й с дългогодишния й приятел Джо Алуин миналата година и въпреки връзката им много песни в новия й албум изглежда са за него.

Сега вътрешни хора казват, че албумът The Tortured Poets Department е дал на Мати много храна за размисъл относно това дали иска да даде своя собствена трактовка за тяхната бурна романтика.

"В момента се държи сдържано, работейки върху следващия албум на The 1975. По това време миналата седмица той нямаше представа, че ще стане един от най-обсъжданите мъже на планетата", казва източник пред The ​​Sun. "Той е избрал да запази мълчание, но не е подписвал договор за конфиденциалност. Подобно на Тейлър, той използва музиката си като форма на освобождаване и разказване на истории, това естествено го е накарало да мисли за времето им заедно", споделя запознат.

Снимки на Тейлър Суифт>>>

"Също като Тейлър, той продължи напред и е много доволен от сегашната си връзка с Габриет Бехтел, но нищо не му пречи да пише за отношенията си с Тейлър и да си каже мнението за това, което тя изпя за него", допълва източникът.